Името на професор Христо Мермерски отдавна е известно на всички, които се

...
Името на професор Христо Мермерски отдавна е известно на всички, които се
Коментари Харесай

Професор Мермерски даде рецептата за противогрипен щит с 200% гаранция! (+ Как да спрем хремата за минути):

Името на професор Христо Мермерски отдавна е известно на всички, които се интересуват от здравословен метод на хранене и естествени способи на лекуване. Изявеният ни доктор има издадени 30 книги в региона на целебното и здравословното хранене, националната и природната медицина .

В съавторство със сина си доктор Йонко Мермерски е издал книги на тематика лечебните качества на над 200 храни и билки. Работи в региона на естествената и националната медицина от 1957 година Описал е наличието на хранителни субстанции и детайли в 100-те най-лечебни и най-любими на българите храни, както и заболяванията, които те предотвратяват и лекуват.

Изложеното в книгите му се базира на проучвания в 152 лаборатории, университети и научни институти. Бил е зам.-министър на земеделието и консултант по биологичните науки, технологиите и селското стопанство в българското посолство във Вашингтон. Живял е 10 години в Съединени американски щати и е преподавал в американски университети, а също в Европа, Судан и Етиопия. Като учител, преподавател, откривател е гостувал допълнително от 15 университета в Съединени американски щати, Русия, Европа, Африка и Азия.

 професор Мермерски книги

В най-грипния сезон в годината проф. Мермерски предлага две простички, само че много ефикасни рецепти , с които можем да повалим вирусите . Той дава 200-процентова гаранция, че грипът ще ни подмине бързо, в случай че изпълняваме прецизно препоръките му. Самият доктор признава, че рядко боледува точно тъй като се уповава на целебните рецепти , които са подарък от природата. Ето въпросните предписания за това, по какъв начин да си направим противогрипен щит у дома:

 мед с джинджифил и лимон

Първата от тях е ударна за организма и набира голям брой защитни сили на тялото ни. Тя се явява като непробиваем щит даже по време на зараза, само че е належащо да се стартира допустимо най-бързо. Особено в случай че работите и се движите повече измежду хора, споделя професорът. „ Вземете 300 грама настърган джинджифил, един настърган лимон и 400 грама същински мед. Смесете ги хубаво и ги разбъркайте в буркан. От тях всеки ден приемайте по две-три чаени лъжички. По всяко време, само че е изключително добре да започнете с една заран на гладно ”, изяснява Мермерски.

 клеева смес

Втората му рецепта срещу грип е да поставите 40-ина капки от 30-процентова прополисова смес в чаша топла вода или мляко. Изпивате ги и след това 30 минути не ядете нищо. Това се прави през два часа, с цел да бъде ударен приемът и доста по-ефективен.

Проф. Мермерски дава и още един безвъзмезден съвет. В мига, в който почувствате, че имате хрема, натопете една съчка с памук още веднъж в клеева смес от 30 %. След това намажете с нея вътрешността на ноздрите си и ще видите, че от хремата няма да има диря. При това не след час, а единствено след минути. Няма по-силни и ефикасни национални медикаменти.

Бъдете здрави!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР